Professionele juridisch adviseur

Theo Knopper

Ik ben vele jaren als advocaat opgetreden en wil mijn cliënten ook nog vele jaren helpen.

Helmond is mijn stad. Ik ben daaraan maatschappelijk verbonden. Ik was 12 jaar voorzitter van voorheen de Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk (nu LEV) als mede voorzitter van Helmond Sport en was tot voor kort nog lid van de Raad van Toezicht van de KNVB en bestuurslid van de CED, Jupiler League. De sporter en zijn recht interesseren mij in hoge mate.

Door mijn ervaring heb ik een brede kijk op de mens en zijn rechten. Ieder geschil kent ook een wederpartij, voor wie je oog moet hebben. Pas dan kun je ook je cliënt goed van dienst zijn.

Het is belangrijk kansen van cliënten in procedures goed in te schatten. De taak van de juridisch adviseur moet oplossingsgericht zijn en cliënten dienen niet onnodig op kosten te worden gejaagd.

Mijn tarieven in betalende zaken zijn in de markt zonder meer concurrerend te noemen. Verder werk ik in voorkomende gevallen op basis van door de overheid verleende gesubsidieerde rechtshulp (de zgn toevoeging). Vraag mij vrijblijvend naar de specifieke mogelijkheden in uw situatie.

Theo Knopper juridisch Advies
Beëdigd als advocaat in 1975​

Gestudeerd aan de Universiteit Utrecht

Ruim 43 jaar ervaring in de rechten

Nu werkzaam als juridisch adviseur

Diverse bestuursfuncties bekleed

Voorzitter Stichting Maatschappelijk werk (huidige LEV-Groep) Vice-voorzitter Coöperatieve Eerste Divisie Lid van de Raad van toezicht van de KNVB​

bel me

0492-320961

geheel vrijblijvend

Het eerste half uur breng ik geen kosten in rekening